vrijdag 28 april 2017

Tesla is bezig met oplaadstation voor binnensteden.

Tesla is bezig met hun Supercharger Netwerk. Ze willen 10 duizend oplaadstation maken aan het einde van het jaar. Hier kunnen klanten van Tesla hun elektrische auto's snel opladen onderweg. De Superchargers werken op groene energie.

Samenwerken met horeca

Naast het bouwen van Charging Stations wilt Tesla ook Destination Charging Locations maken. Dit zijn speciale oplaadstations op horeca bedrijven. Zoals restaurants en hotels. Zo kan een klant tijdens het avond eten of tijdens een overnachting hun elektrische auto opladen. Van de Destination Chargin Locations willen ze er ruim 6 duizend van maken.

In de binnenstad

Het voornamelijke doel van deze oplaadstations is dat meer plekken beschikbaar zijn om je elektrische auto op te laden. Er zijn veel Tesla-eigenaren die hun auto niet altijd thuis kunnen opladen. En ook omdat de Tesla Model 3 een meer betaalbare auto is voor de algemene burger. Tesla is daarom hard bezig om deze laadstations toegankelijk te maken voor iedereen.

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is het eerste betaalbare elektrische auto van Tesla. Voor 35 duizend Amerikaanse dollars is die al te koop. Per laadbeurt kun je 345 km mee rijden en er zit een ingebouwde autopiloot. 


Duurzame energie

Tesla is druk bezig met duurzame energie. Zo proberen ze alles op groene energie te laten functioneren. Zo proberen ze ook overal zonneparken te bouwen waar ze dan zonne-energie kunnen opladen. Deze stroom word dan voor alles gebruikt. Wilt u thuis ook duurzame energie gebruiken? Kijk dan eerst op een online energievergelijker om te kijken welke energie leverancier bij u past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten