vrijdag 10 februari 2017

Mijn ervaring met de tesla

Eerste aanraking met de tesla

Mijn eerste rit in de tesla is alweer een paar jaar geleden. Het verschil van optrekken & geluid van de motor is zo groot, waardoor je veel lekkerder rijd in de tesla. Sindsdien ben ik begonnen met de tesla.

Tesla model 3

Dit is het vierde en zelfs goedkoopste model van de elektrische autobouwer, jaarlijks verwacht Tesla honderduizenden auto's te verkopen. Het bedrijf is zelfs begonnen om hun eigen accufabriek te bouwen, om de productie zeker te stellen

Tesla model X

Dit model word wel de grote broer van de S genoemd. De model X is de snelste SUV ter wereld. De tesla is de eerste elektrische auto die het bezit heeft van een trekhaak. Dit model is te bestellen in 6 verschillende uitvoeringen en 40% van de onderdelen worden gedeeld met de Model S. Ook is dit model beschikbaar in een 5, 6 en 7 persoonsversie.

Tesla model S

In 2012 kocht ik mijn Tesla model S. dit model had een sprint tijd van 3,4 seconden. in 2016 kwam er een nieuwere versie uit met zelfs een snellere sprint tijd. Dit model kwam aan de 2.7 seconden.

Mijn conclusie

De ontwikkelaars hebben zeker hun best gedaan met de Tesla en ik weet zeker dat dit nog lang niet het einde is. We zullen veel meer verschillende soorten elektrische auto's zien en zolang de mensen niks te klagen hebben zal t steeds beter gaan. Het beste voor mij blijft de niet horende motor & het snel optrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten